Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Teaterforedrag: Det komiske og det tragiske

Tidspunkt: onsdag d. 2. februar 2022 kl. 20:00

UDSOLGT!

Skuespiller, fortæller og foredragsholder Brian Hansen på Gnisten:

Det komiske og det tragiske 
– et foredrag om at gribe humoren i hverdagen.

”Når noget er tragisk kan det blive så tragisk, at det bliver komisk, og når noget er komisk kan det blive så komisk, at det bliver tragisk”

Med udgangspunkt i den italienske teatertroldmand Dario Fo vil vi afsøge det at gøre humor til en aktiv del af hverdagen. I foredraget kommer vi omkring Molière og Holberg og Storm P, samt andre danske humorister.

Et levende teaterforedrag hvor teaterscenens tragedier og komedier blandes med genkendelige situationer fra hverdagen.

Et støttearrangement for Gnisten
Arrangementet er et støttearrangement og alle indtægter fra billetsalg går ubeskåret til Gnisten. Vi sender en stor tak til Brian Hansen. 

Om Brian Hansen
Skuespiller, historiefortæller, komiker og foredragsholder... Brian Hansen er en underholdende og inspirerende foredragsholder, som med sin udstråling smitter af på sine omgivelser. Han er stærkt inspireret af sit møde med Dario Fo og har gennem sin lange karriere haft formidlingen i centrum. Mange vil kende ham som tidligere højskolelærer fra Ry Højskole - og vi glæder os til en skøn aften i hans selskab på Gnisten!

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb. Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 125,00

Medlemsbillet

DKK 110,00