Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

LIGA LATINA

Tidspunkt: torsdag d. 16. juni 2022 kl. 20:00
Registrering slutter torsdag d. 16. juni 2022 kl. 20:00
NORDISK LATIN I VERDENSKLASSE!
Liga Latina har siden udgivelsen af sit selvbetitlede album høstet fem-stjernede anmeldelser samt spilletid på radiokanaler verden over, og betegnes som en regulær supergruppe indenfor de rytmiske caribiske og latinske genrer.
 
Cubansk og latinsk jazz- og folkmusik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere, for hvem det er en passion at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk niveau.
 
Et dedikeret og respektfuldt forhold til den latinsk/cubanske sangskat, anmelderroste egenkompositioner og en liveenergi uden sidestykke har gjort dem til publikumsfavoritter, og Liga Latina har i seneste sæsoner taget publikum med storm på jazz- og worldfestivaler og spillesteder.
 
LIGA Latina er:
Mike Hecchi, vokal & nylon guitar
Michell Boysen, kontrabas
Bo Johansen, percusssion
Rune Krogshede, trompet
Theo Hjorth, piano
 
 
Musikalsk smagsprøve
Liga Latina -El Carretero, live
 
Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 250,00

Medlemsbillet

DKK 225,00