Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Kaj og Margits Salon: Scener fra et ægteskab

Tidspunkt: søndag d. 25. september 2022 kl. 15:00 - søndag d. 25. september 2022 kl. 17:00
Registrering slutter søndag d. 25. september 2022 kl. 17:00

Kaj og Margits Salon:
Scener fra et ægteskab - en musikfortælling

Du bliver bænket i Kaj og Margits Salon med kaffe og dejlig kage.....  og lader dig suge ind i forestillingens univers.

Tosomhed - personligt og rablende... Med poetisk harmonika og taktfast guitar som uundværligt akkompagnement funderer, duellerer og supplerer Kaj og Margit sig gennem deres Scener fra et ægteskab, undertitlen til deres musikfortælling, Kaj og Margits Salon.

Hjemmeskrevne og -komponerede sange i de to scenevantes skuespilleres karakteristiske samklang får salongæsterne til at mindes Koppel-brødrene, Bruel-søstrene og balladetradition fra hele Europa. Fortællingeme mellem numrene skrues sammen af Margits personlige og søgende budskaber med Kajs nøgterne og rablende svar. Kærligt, afbrydende, glemsomt og belærende går det derudad i Szlavik-Pedersens spraglede og anarkistiske univers, med bud på alt fra meningen med livet og døden til glæden ved fiskefrikadeller. 

Der veksles mellem sange, den personlige fortælling , det sceniske og musiske udtryk. Der tales i munden på hinanden, ved siden af hinanden, simultant hvor begge er hørbare for dem, der lytter og for den anden. Der er parallelhandlinger, hvor hver af dem spiller deres kort, som viser ,hvor meget de er på hver deres planet. Men i lige så høj grad på samme planet, når de spiller og synger hinandens sange.

Om Teater Morgana
Teater Morgana så dagens lys i 1996, som følge af et samarbejde mellem skuespillerne Margit Szlavik og Kaj Pedersen og instruktøren Jørgen Sejr omkring forestillingen “Under Mit Ansigt”. Dette samarbejde blev startskuddet til en række af forestillinger.

Margit Szlavik og Kaj Pedersen har begge en fortid som skuespillere i teaterværkstedet Den Blå Hest i perioden fra 1976 til 1996 og har siden optrådt som gæstespillere på andre teatre. 

Videomagsprøve

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 14.30. Kom i god tid og nyd stemningen og det gode selskab!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort. Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. Find Gnisten på Møllevej 22, 8680 Ry - sigt efter vores høje skorsten! 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har kun få parkeringspladser tæt på Gnisten, og de er reserveret folk med gangbesvær - så sæt din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.   

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 150,00

Medlemsbillet

DKK 135,00