Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Vestbo Trio (UDSOLGT)

Tidspunkt: onsdag d. 20. april 2022 kl. 20:00

Vestbo Trio

 - En stærk trio spiller instrumentalmusik fra øverste hylde!

Vestbo Trios koncerter har en særlig nerve, der på én gang er enkelt nærværende og samtidig tager publikum med på en rejse til fjerne vidder. I anledning af den nye udgivelse “Reflector”, kan vi nu præsentere Vestbo Trio live på Gnisten i Ry. Og du kan godt glæde dig!

Igennem 10 år har Vestbo Trio forfinet sin unikke guitarbaserede instrumentalmusik i krydsfeltet mellem blues, jazz og folk. Vestbo Trio har en række succesfulde udgivelser bag sig, med lyd i topkvalitet og smukt artwork, der vidner om en forkærlighed for fysiske produkter på LP og CD. Trioens seneste album “Gentlemen…” strøg til tops som nr 1 på den danske Vinyl Top 40. Mange vil desuden kende trioen for deres samarbejde med Uffe Steen Trio, eller fra deres mange koncerter i Hi-Fi Klubbens butikker.

Nu har Vestbo Trio et nyt es i ærmet: det nye album "Reflector" er netop udkommet worldwide, og for første gang er der hér tale om et Vestbo Trio album, som både indeholder instrumentale numre og numre med vokal (Bjørn Fjæstad fra BAAL medvirker på albummet). “Reflector” er blevet flot anmeldt, og numrene “Jaffe” og “Do it for the fun” er i daglig rotation på P8 Jazz.

Vel mødt til en unik aften på Gnisten med en trio i topform!

Guitar: Michael Vestbo
Bas: Jesper Smalbro
Trommer: Eddi Jarl

Video-teaser

Se Vestbo Trio spille et nummer live her 

Læs mere om “Reflector”: www.dali.eu/vestbotrio

Web: www.vestbotrio.com

Instagram: www.instagram.com/vestbotrio

Facebook: www.facebook.com/VestboTrio

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 225,00

Medlemsbillet

DKK 200,00