Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Aske Skat & His Psychedelic Country Band

Tidspunkt: fredag d. 3. juni 2022 kl. 20:00
Registrering slutter torsdag d. 2. juni 2022

Aske Skat & His Psychedelic Country Band spiller en blanding af folk, country, rock og western med en dør åbnet ind til et syret og psykedelisk univers. Teksterne drejer rundt om det enkle liv og ønsket om fred på landet, men kommer derigennem også rundt om storbyens fristelser og menneskers ulykkelige skæbner.

Aske Skat skriver: “Den her plade er et resultat af ikke at have internet, være rigtig glad for 60’er og 70’er vinyl og at eksperimentere en del med psykedeliske verdener. Jeg skriver om venner der røvrender en i deres herointåger, smukke sommernætter i Kattegat, fiaskoen der opstår i forsøget på genskabelsen af ting der engang var, om at flygte fra byen, om den magnetiske kraft i alle dens fristelser, og jeg synger om min dreng!”

Bandet dyrker fællesskabet, og spreder kærlighed i ordens reneste form med deres  publikum.

Debutpladen “Riding Silver Mind” er blevet taget rigtig fint imod og har både været spillet i radio, samt fundet vejen ind i DR2 programmet “Live og Vinyl” med Carsten Holm og Flemming Møldrup. Bandet udgiver til maj deres andet album “The Highland”. 

Der er lagt op til en fantastisk sommeraften på Gnisten i selskab med Aske Skat & His Psychedelic Country Band. 
 
Musikalsk smagsprøve
Hvis du ikke så Aske Skat og hans band på DR TV „Live og Vinyl" så lyt her:  Riding Silver Mind

Dørene åbner

Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 195,00

Medlemsbillet

DKK 175,00