Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Ida Wenøe (UDSOLGT)

Tidspunkt: fredag d. 20. maj 2022 kl. 20:00
Registrering slutter fredag d. 20. maj 2022 kl. 20:00

Ida Wenøe

Ida Wenøe har over de seneste fem år, gennem hundredevis af livekoncerter over hele Europa og Nordamerika, opbygget et ry som en fremragende live-performer, sanger og sangskriver indenfor genren Nordic Folk Noir.

Hun har skabt sit helt eget univers ved at sammenblande amerikanske forbilleder som Nick Drake, Sufjan Stevens og Leonard Cohen med sine danske rødder fra Carl Nielsen til Sebastian.

Hendes to soloalbums ”Time of Ghosts” (2015/2017) og ”The Things We Don´t Know Yet” (2019) har fået virkelig flotte anmeldelser, særligt i England, hvor hun har turneret 5 gange indtil nu. Coronakrisen slog et hul i den videre planlægning, men Ida Wenøe udgav i august 2020 singlen "One Step", som hun selv indspillede og fik mixet af den Grammy vindende amerikanske producer Tucker Martine (REM, Suffjan Stevens, Decembrists). Singlen fik airplay på både P6 Beat, BBC 6 Music og en lang række mindre stationer. Vinteren 2021 bød på et nyt samarbejde med den svenske producer Tobias Fröberg, som bla. har produceret nogle af Wenøes yndlingsplader med norske Ane Brun, og den 21. maj udkom singlen "Echoes" - igen til virkelig flotte omtaler i Danmark, England og Tyskland og landsdækkende airplay på både BBC 6 Music og DR. Ida Wenøe vandt i november sin første Danish Music Award som "Årets Rootsnavn 2021".

Website
Facebook
Twitter
Instagram
Vimeo

Musikalsk smagsprøve

Dørene åbner

Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 200,00

Medlemsbillet

DKK 180,00