Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Christian Hjelm

Tidspunkt: fredag d. 9. september 2022 kl. 20:00 - fredag d. 9. september 2022 kl. 22:00
Registrering slutter fredag d. 9. september 2022 kl. 22:00

Christian Hjelm har i mere end 20 år markeret sig som en af landets stærkeste sangskrivere. Han har høstet priser, anmelderstjerner og international anerkendelse.

Han debuterede med bandet Figurines i 2001, og skubbet på vej af blandt andet toneangivende Pitchfork fik bandet gennem 00’erne en del international opmærksomhed. I 2012 satte han fart på sin solokarriere med sit første dansksprogede album, ’Før vi blev lette’. Det blev kåret til Årets danske album i Gaffa, årets næstbedste danske album i Politiken, og sikrede ham en Steppeulv i kategorien Årets Vokalist. Hans seneste album, ’Uskolet magi’ fra 2018 udløste ny en regn af anmelderstjerner – blandt andet fem stjerner fra Politikens Kim Skotte.

Christian Hjelm er en svær artist at sætte i bås, det beviser han gang på gang, fra Figurines, til melodismed på dansk, over i alternativ folk med Lucky Moon og senest som en del af musikkollektivet 'Nymalet' med andre musikere som; Katinka og Johan Olsen.

Nu er Hjelm klar til, at udgive ny musik på dansk og spille live, bakket op af et super sammenspillet band som giver Hjelms skæve og poetiske sange sprudlende og nærmest rørende karakter.

Om de forstående koncerter udtaler Christian Hjelm: "Det er skræmmende at spille live og samtidig fantastisk - kombinationen af de to følelsesmæssige modpoler skaber en følelse af eufori og afmagt, og i det spændingsfelt har jeg det overraskende godt. Jeg ser frem til at spille sprit-nyt, såvel som ældre materiale rundt omkring i det ganske land med mit band".

Facebook Christian Hjelm 

Instagram Christian Hjelm

 
Dørene åbner

Dørene åbner kl. 19.00.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

*Foto: Daniel Buchwald

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 275,00

Medlemsbillet

DKK 250,00