Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Trio Guldagger: Sebastian koncertfortælling

Tidspunkt: torsdag d. 15. september 2022 kl. 20:00 - torsdag d. 15. september 2022 kl. 22:00
Registrering slutter torsdag d. 15. september 2022 kl. 22:00

Kom til en magisk aften, når Trio Guldagger+ fortolker og fortæller om musik fra én af Danmarks helt store sangskrivere, nemlig Sebastian. 

I år fejrer Sebastian 50 år som sangskriver og komponist. Trio Guldagger ønsker at hylde ham for de mange smukke melodier, de flotte arrangementer, de humoristiske tekster, den elegante samfundskritik og de store kærlighedssange, han i årenes løb har leveret.

Sangene vil primært portrættere Troubaduren Sebastian og fortællingen byder på en
stribe af Sebastians store sange: ”Når lyset bryder frem”, ”Rose”, ”Romeo” og ”Måske
ku vi” – ligesom Trio Guldagger+ også præsenterer en række af de store musicalsange. Selvfølgelig vil nogle af de nyeste sange også finde vej til koncertfortællingen.

Koncertfortællingen bliver kædet sammen af en række illustrative og relevante
historier og anekdoter om Sebastian – tilsat egne fortællinger.

Trio Guldagger+
Trio Guldagger+ er Albert Madsen, Mette Guldagger, Per Larsen og Anders Heidelbach. Fire rutinerede musikere, sangskrivere og komponister, der igennem et
dejligt liv har beskæftiget sig med mange forskellige musikalske genrer: jazz, rock, folkemusik, klassiske korværker, popmusik mm. Alle de fire musikere har respekten og passionen for Sebastians musik til fælles.

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.00.
Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!
 
Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.

Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder myndighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 195,00

Medlemsbillet

DKK 175,00