Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Asger Techau (UDSOLGT!)

Tidspunkt: fredag d. 11. marts 2022 kl. 20:00

Asger Techau
Asger Techau har en lang historie på den danske musikscene, hvor han har været aktiv hele sit liv. De første 20 år som en del af Danmarks største alternative rockband nogensinde - Kashmir.  Senere som producer, sangskriver og soloartist med to roste albums og singler med radio airplay.

I oktober 2021 udgav Asger Techau sit tredje album "LEVELS", som viser en moden og personlig sangskriver, der er klar til at cementere sin plads som en vigtig og stærk stemme på den danske musikscene

På Gnisten med trio
I dette trioformat, fortolker Asger Teschau sine egne sange, og bringer dem tilbage til deres oprindelse. Fra en stor plade produktion, og hjem til begyndelsen og den friske nerve. Asger bygger bro mellem artist og publikum, og tager sig tid til at fortælle sangenes historie, og tankerne bag. En nærværende, skrøbelig og intens oplevelse, med sange der har noget på hjerte.

Med sig på scenen har Asger Steffen Nordenstam på elektrisk guitar, og Johannes Buhl Andresen på klaver og synths.

Musikalske smagsprøver
Levels, 2021: Reasons never change

Dørene åbner
Dørene åbner kl. 19.30.

Kom i god tid og nyd stemningen, det gode selskab og en god, lokal øl!

Medlemspris:
Som medlem af Gnisten/Musikværket Ry får du 10% rabat på billetten. Du kan købe én billet på dit medlemskort.
Meld dig ind før du køber din billet og brug dine medlemsoplysninger ved billetkøb.
Indmeldelse her.

Om Gnisten
Gnisten er et spille- og kultursted i det gamle varmeværk i Ry, som foreningen Musikværket Ry er i gang med at skabe. Gnisten er hjerteblod - skabt af en stor flok frivillige. 

Adgang for handicappede
Vi knokler med at gøre Gnisten fin, stemningsfuld og helt fantastisk! Vi kan desværre endnu ikke tilbyde handicapvenlige toiletforhold, men vi er på sagen. Der er adgang for dårligt gående og folk i kørestol via indgangen i vores have. Der er gelænder ved trappen for forsiden af huset. 
Sig til hvis du har brug for hjælp til at komme ind. 

Parkering
Vi har få parkeringspladser tæt på Gnisten - så sæt helst din bil på p-pladserne ved indkørslen til Møllevej eller på Mølleskolens parkeringsplads (indgang fra Gudrunsvej). Kom gerne på cykel, til fods eller med toget. 

Corona
Vi overholder mydighedernes anbefalinger og retningslinjer ift. corona.    

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 280,00

Medlemsbillet

DKK 250,00